Viering van de start van de bouw van LindeOord Houten

27-06-2023

Op woensdag 21 juni jl. hebben we de start van de bouw gevierd met de kopers van de appartementen, de gemeente Houten, Woonin, de makelaars, de architect, bouwbedrijf MBB en ontwikkelaar MBB Ontwikkeling.

Wethouder Rosa Molenaar van gemeente Houten en Daan Huitink van MBB Ontwikkeling brachten samen met de aanwezigen een toost uit op de bouw. Rosa Molenaar sprak van een bouwplan dat past in het Houtens DNA. Zij prees de bijdrage van omwonenden bij de totstandkoming van het plan.

Inmiddels zijn alle bodembronnen al aangebracht, tot wel 160 a 200 meter diep. De bronnen zorgen straks voor verwarming en topkoeling van de appartementen. Momenteel is MBB bezig met het aanbrengen van de boorpalen voor de fundatie. Naar verwachting levert MBB beide gebouwen in het vierde kwartaal van 2024 op.

Er zijn momenteel nog 9 koopappartementen beschikbaar. Bij interesse kunt u vrijblijvend contact opnemen met De Keizer makelaarsgroep of Brecheisen makelaars. De makelaars verstrekken u graag nadere informatie.