Het plan

De grootte van de 19 koopappartementen varieert van circa 67 m2 tot circa 141 m2 woonoppervlak. De appartementen beschikken over één, twee of drie slaapkamers. Daarnaast zijn ze allemaal voorzien van een loggia of terras, een eigen berging en één of twee eigen parkeerplaatsen in de parkeergarage onder het gebouw.
Er is tevens een gemeenschappelijke berging aanwezig.

De architect heeft het gebouw zo ontworpen dat alle appartementen vrij uitkijken op de omgeving en gesitueerd zijn aan een binnentuin voor gemeenschappelijk gebruik.

Koopappartementen

De woonkamer van ieder appartement is gesitueerd aan de loggia of aan het terras en is georiënteerd op het groen.

De beglazing loopt daar door zodat, zittend in de bank of stoel, van het uitzicht genoten kan worden. De appartementen worden ontsloten via een galerij aan de binnenhof. Vanaf de galerij kijk je uit op de binnentuin.

Duurzaam en energiezuinig

De appartementen zijn duurzaam en energiezuinig. Gevels, vloeren en daken zijn vanzelfsprekend zeer goed geïsoleerd. Er wordt triple-glas toegepast. De opwarming van het tapwater en de ruimteverwarming vinden plaats via bodembronnen. Ieder appartement krijgt zijn eigen warmtepomp en wordt voorzien van balans ventilatie met warmte terug winning. De daken worden voorzien van zonnepanelen.

Heb jij interesse in een koopappartement?

Meld je dan aan via onderstaande button.  Je kunt dan een korte enquête invullen waarop je jouw woonwensen aan kunt geven en je wordt dan geïnformeerd zodra de verkoop start.