Het plan

Het gebouw met 19 koopappartementen krijgt haar hoofdentree aan de oostzijde. De westzijde van het gebouw grenst aan het bestaande speelveldje. Het omliggende terrein zal door Gemeente Houten fraai worden ingericht, voorzien van beplanting, nieuwe bomen, openbare verlichting en wandelpaden. 

De architect heeft het gebouw zo ontworpen dat alle appartementen vrij uitkijken op de omgeving en gesitueerd zijn aan een binnentuin voor gemeenschappelijk gebruik.

De appartementen zijn verdeeld over twee woonlagen. De entree en de woningen op de begane grond zijn verhoogd aangelegd ten opzichte van het maaiveld. De kelder onder het gebouw is bereikbaar via de hellingbaan vanaf de Lupine-Oord. In deze kelder bevinden zich stallingsplaatsen voor 32 auto's, individuele bergingen en een grote gemeenschappelijke berging. Iedere verdieping inclusief de kelder is bereikbaar met de lift.

Koopappartementen

De grootte van de 19 koopappartementen varieert van circa 70 m2 tot circa 137 m2 woonoppervlak. De appartementen beschikken over één, twee of vier slaapkamers. Daarnaast is ieder appartement voorzien van een loggia of een terras. Voor elk appartement zijn er een eigen berging en één of twee eigen parkeerplaatsen in de parkeergarage onder het gebouw.

De woonkamer van ieder appartement is gesitueerd aan de loggia of aan het terras en is georiënteerd op het groen. De beglazing in de woonkamer loopt door tot de vloer zodat, zittend in de bank of stoel, van het uitzicht genoten kan worden. De appartementen worden op de begane grond ontsloten via de binnenhof en op de eerste verdieping vanaf de galerij.

 

Duurzaam en energiezuinig

De appartementen zijn duurzaam en gasloos. De appartementen worden gewaardeerd met een, bij de vergunning toegekend, voorlopig A+++ energielabel. Zo zijn de gevels, vloeren en daken vanzelfsprekend zeer goed geïsoleerd. In de appartementen wordt het glas uitgevoerd als triple- beglazing. Voor de opwarming van de ruimtes en het tapwater wordt ieder appartement voorzien van een individuele warmtepomp die gebruik maakt van bodembronnen. Tevens worden de appartementen voorzien van een balansventilatie met warmte terug winning. 

Dit geeft de appartementen in LindeOord een gezond, behaaglijk en prettig leefklimaat.

Heb jij interesse in een koopappartement?

De verkoop is gestart. Wanneer u in aanmerking wilt komen voor de koop van een appartement in dit prachtige gebouw op een unieke locatie in Houten, meldt u zich dan aan via onderstaande button.