De locatie

De groen- en waterrijke wijk Den Oord grenst aan het Oude Dorp van Houten en aan het schitterende Imkerspark. Daar wordt plan LindeOord gebouwd.

De twee appartementengebouwen komen aan de Lupine-oord 4-6-8, op de locatie waar vroeger basisschool De Wegwijzer en Sporthal den Oord stonden. Veel Houtenaren hebben daarom herinneringen aan deze plek. Dat maakt de plek bijzonder.

LindeOord wordt omgeven door groen. Groen dat er deels al is, en de wijk Den Oord haar kwaliteit geeft, en groen rondom de gebouwen dat nog aangeplant wordt door de gemeente.

De speeltuin blijft behouden en biedt vertier voor kind en kleinkind.

Voorzieningen

En bereikbaarheid

Vanaf LindeOord fietst u binnen een paar minuten over de fraaie fietspaden naar het Oude Dorp of naar Het Rond. Daar zijn de restaurants, de supermarkten, de verswinkels en alle winkels voor de niet-dagelijkse boodschappen. Bioscoop CineLounge en theater Aan de Slinger zijn ook bij Het Rond te vinden.

Houten is goed bereikbaar per auto, openbaar vervoer en fiets. Het dorp beschikt over een rondweg die Houten Noord en Houten Zuid met elkaar verbindt en er voor zorgt dat de rijkswegen A12, A27 en A2 vanaf de rondweg in vijf minuten bereikt kunnen worden. Houten heeft twee NS stations: station Houten, nabij LindeOord, en station Houten Castellum. Het busstation van Houten ligt aan de Molenzoom, naast het NS station, op nog geen vijf minuten fietsen van LindeOord.

Houten is een fietsgemeente. Door de hele gemeente lopen fietspaden tussen het groen en de bebouwing door waarbij de fietser altijd voorrang heeft: wel zo veilig!

De stedenbouwkundige structuur, waar bereikbaarheid bij de totstandkoming een belangrijke rol heeft gespeeld, maakt Houten heel herkenbaar.

Heb jij interesse in een koopappartement?

De verkoop is gestart. Wanneer u in aanmerking wilt komen voor de koop van een appartement in dit prachtige gebouw op een unieke locatie in Houten, meldt u zich dan aan via onderstaande button.